Om mig

Jeg har altid elsket at være kreativ og arbejde med foto- og videoteknik, og siden jeg var helt ung, har det været min store drøm at kunne leve af min passion.

De seneste 12 år har jeg derfor arbejdet som fotograf og filmskaber, og jeg synes, jeg har fundet den perfekte balance i mit liv, da min hobby også er mit arbejde.

Det er meget vigtigt for mig hele tiden at holde mig opdateret inden for de nyeste teknologier, udstyr og viden og blive ved med at videreuddanne mig på mit felt. Dette gør jeg bl.a. ved at læse fagbøger, snakke med kollegaer og generelt holde mig á jour med de sidste nye tiltag inden for min branche.

Jeg har stor erfaring som fotograf og filmskaber og dækker et stort område lige fra traditionel portræt- og bryllupsfotografering til musikvideoer, koncertdækning, sport, rejser og produktfotografering. Derudover er jeg certificeret drone pilot.

Min base er i Odense og København. Desuden har jeg et bredt samarbejde med andre kreative og dygtige fagpersoner, og kan derfor løse stort set alle typer opgaver inden for foto og video – store som små.

Når jeg engang imellem har brug for nye inputs og for at koble af, cykler jeg en lang tur med mit kameraudstyr på ryggen eller rejser ud i verden og får ny inspiration.

Jeg søger altid at skabe det bedste og mest kreative resultat for mine kunder, og jeg lægger meget vægt på at skabe tryghed for dem, f.eks. når de står foran kameraet.

Kvaliteten og servicen er altid i højsædet, og jeg giver gerne fordelagtige tilbud på opgaverne, så man ved præcis, hvad man kan regne med inden for sit budget.

— James Hjertholm